kaikki kategoriat

Etusivu>Tietoa Meistä

WHO WE ARE

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(paprikan siemen), Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd:n holding-tytäryhtiö, joka perustettiin vuonna 1988 ja jonka rekisteröity pääoma on 5 miljoonaa USD. Se on maakunnan johtava maatalouden teollistumisen yritys, joka keskittyy uusien vihanneslajikkeiden jalostukseen, tuotantoon, kehittämiseen ja myyntiin, keskittyen pääasiassa kuumapippurilajikkeisiin.

Yhtiön uusi pääkonttori, joka sijaitsee Longwangmiaon kylässä, Chunhuan kaupungissa Changshan piirikunnassa, perustettiin vuonna 2014, ja sen rakennusala on 4290 neliömetriä, joka on modernisoitu yleisrakennus, mukaan lukien kylmävarasto, varasto, käsittelyyksikkö, laadunvalvonta, T&K ja virallista liiketoimintaa.

Yritys on sitoutunut kaupalliseen jalostusjärjestelmään vahvalla jalostustiimillä. Samaan aikaan yritys rakensi T&K-asemia ja esittelyasemia Kiinan eri ekologisille alueille, kuten Hunan, Hainan, Guangdong, Yunnan, Henan, Shandong, Shanxi jne. ja julkaisi yli 200 uutta kuumapippuria, munakoisoa, kurkkua ja kurpitsaa. , katkera kurpitsa, sienikurpitsa, pihapitkä pavut, pakchoi ja muut vihannekset ja palkittiin yli 40 tieteen ja teknologian saavutuksista eri tasoilla. Yhtiö perusti terveen markkinointiverkoston valtakunnallisesti ja teki yhteistyötä yli 10 Kaakkois-Aasian maan kanssa T&K- ja lajikekehityksessä. Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd:n kuuman pippurin jalostusvoima ja markkinaosuus on Kiinan vihannessiemenmarkkinoiden kärjessä.

Yritys hankki vihannesten siementen tuonti- ja vientipätevyyden sekä Aasian ja Tyynenmeren siemenyhdistyksen (APSA) jäsenen, Kiinan siemenyhdistyksen vihannesliikkeen varapuheenjohtajan, Kiinan kuumapippurin standardoidun teknologian innovaation strategisen liiton varapuheenjohtajan yrityksen. teollisuus, ensimmäinen erä AAA-luotto-esimerkkiyritykset Kiinan Seed Industry, keskeinen luotto yritys Kiinan vihannesteollisuudessa. Rekisteröity tavaramerkki ”Xiangyan” palkittiin Kiinan kuuluisana tavaramerkkinä.

Yritys pitää rehellisyyttä, tiedettä ja teknologiaa, viljelijöitä ja kovaa työtä ydinarvoinaan ja pyrkii olemaan merkittävä vihannesten siemenyritys Kiinassa. Vaatii hyviä etuja tuotemerkistä ja tuotekehityksestä, jotta jakelijoille, viljelijöille, osakkeenomistajille ja henkilökunnalle saadaan merkittäviä voittoja ja luoda värikkäitä vihanneslajikkeita kuluttajille.

HISTORIA

1988, ensimmäinen hybridipippurilajike, nimeltään "Xiangyan No.1", aloitettiin.
1991, Kiinassa rekisteröity Xiangyan-tuotemerkki.
1996, Xiangyan-tuotesarjalla oli maailman suurimmat istutusalueet, ja markkinaosuus nousi jopa 70 prosenttiin Kiinassa 800 tonnin myyntimäärän, yli 9 miljoonan dollarin myyntitulon ja 5.5 miljoonan dollarin kuuman paprikan siementen tuoton kanssa.
1997, "Xiangyan" palkittiin Hunanin tunnetuksi tuotemerkiksi.
1999, integroi Xiangyan-yhtiön vakaat myyntitulot ja voitot Pron brändimaineen kanssa. Yuan Longping, Yuang Longping Agriculture High Technology Co.,Ltd. on perustettu ja listattu vuonna 2000.
2006, valtuutettu "New & High Technology" -yritykseksi Hunanin maakunnassa.
2006, hankittu siemen tuonti- ja vientilupa.
2010, "Xiangyan" palkittiin "China Famous Brand" -nimellä, joka oli Kiinan vihannessiementeollisuuden ensimmäinen titteli.
2016, joka palkittiin Kiinan vihannesten siementeollisuuden avainyrityksenä.
2020, palkitaan Hunanin maakunnan johtavana maatalouden teollistumisen yrityksenä.
2020, Mitsui omisti 30.4% Xiangyan Companyn osakkeista.
2021, teki yhteistyötä Hunan Agricultural Universityn kanssa innovaatioiden, ituplasmaresurssien tunnistamisen ja seulonnan, lajikkeiden valinnan ja jalostuksen, vihreän ja tehokkaan viljelyteknologian sekä kuuman pippurin kykyjen koulutuksen alalla.

FARMLAND SHOW

viljelysmaa

Kunnia ja todistus


 • Hunanin kuuluisa tavaramerkki
 • Kiinan kuuluisa tavaramerkki
 • Maatalouden teollistumisen johtava yritys
 • Hunan Engineering Research Center
 • Hunanin maakunnan tieteen popularisoinnin tukikohta
 • Todistus yritysluottoasteesta
 • Luotto Kiinan kasvissiementeollisuuden tärkeimmät yritykset
 • Kultapalkinto Xianla 7 Hot pepperille
 • Kultapalkinto Xianla 4 Hot Pepperille
 • Kiinan siemenyhdistyksen kasvissiemenosaston varapuheenjohtaja
 • Kiinan vihannesyhdistyksen jäsenyys
 • Kiinan siemenyhdistyksen kasvissiemenosaston varapuheenjohtaja