kaikki kategoriat

Etusivu>palvelu

● Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd (pippurin siemen) pyrkii Markkinalähtöisesti jalostamaan uusia hybridejä ja kehittämään niitä kohdemarkkinoille vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita.

● Onnistuneesti perustettu kaupallinen jalostusjärjestelmä kuumalle pippurilla. Noin 0.5 hybridistä on valittu vuosittain vain 5000 % uusia paprikalajikkeita.

● Tarjoa korkealaatuisia siemeniä, joiden itävyys, geneettinen puhtaus, fyysinen puhtaus ja kosteus ovat paljon korkeampia kuin kansalliset standardit. Käsittelemällä ja pinnoittamalla siemenet oikein, jotta viljelijät saavat terveitä siemeniä.

● Turvallinen ja tehokas siementen käsittely ja nopea logistiikkapalvelu varmistavat, että siemenet saapuvat asiakkaille ajoissa.

● Tarjoa viljelyteknologian koulutusta tekniselle henkilökunnalle ja maanviljelijöille

● Järjestä peltopäivä eri alueilla esitelläksesi hyviä lajikkeita jälleenmyyjille ja viljelijöille

● Toimitusketjupalvelu auttaa maanviljelijöitä myymään hedelmiä tuoremarkkinoille tai jalostustehtaille

MAAILMANLAAJUINEN MARKKINAT

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd (Peppera Seed) on perustanut hyvän markkinointiverkoston valtakunnallisesti ja tehnyt yhteistyötä yli 30 merentakaisen maan kanssa jalostuksessa, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, mukaan lukien Intia, Pakistan, Bangladesh, Thaimaa, Malesia, Vietnam, Nepal, Turkki, Jordania, Australia, Israel, Japani, Nigeria, Tansania jne.